Användarprofil Brijdeep Kaur / Betyg & recensioner / Klara livet

Recension av Brijdeep Kaur

Recenserad produkt

Fint och starkt kärleksberättelse

15 maj 2020

Klara Livet är en fint och stark berättelse som kan ha en igenkänningsfaktor för många ungdomar som går på gymnasiet eller har minnen från sina år i gymnasiet. Att älska någon så mycket att den person blir ens hela livet, att det finns bara ett namn som minns och inget annat spelar roll har vi flesta varit med. Även att förlora denna äkta kärlek har vi många varit med; jag också. .
--
Detta känsla, att bli kär i någon på ett så starkt sätt, att förlora detta kärlek och att se detta person gå vidare när man själv kämpar att gå vidare men det går bara inte. Allt det, detta är beskriven på en väldigt fint och naturligt sätt.
Ett litet minus är att det kändes som att flera gånger i boken slutas ett kapitel abrupt och nästa börjar med något helt annat vilket störde mig lite men det hindrade mig inte från läsa boken vidare. .
---
Boken har korta kapitel och är lättläst som gör att boken går att sträckläsa. Rekommenderar varmt till alla som vill bli transporterat till sin gymnasiet-åren, till sin hopplöst kärlek som gjorde till att hjärtat slog lite snabbare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej