Användarprofil Brijdeep Kaur / Betyg & recensioner / Det som ingen ser

Recension av Brijdeep Kaur

Recenserad produkt

Verklighetsbaserad skräck

15 maj 2020

Jag vet verkligen inte vad jag ska säga efter jag läst boken. Herregud vilken lögnare, manipulerade man Patrik är! Jag blir så arg 😡😡
Jag har läst mycket om män som är manipulerade och som beter sig väldigt annorlunda hemma men Patrik i boken är så skrämmande, så hotfull, även mot sina egna barn att han är ingenting likt jag har läst förut! Och så stackars, stackars barn!!! Jag är barnpedagog och jobbar på förskola och jag grät och mitt hjärta gick sönder 💔💔när jag läste om hur illa barnen mådde pga en manipulerade och kontrollerade far. Undrar även varför ingen pedagoger på förskolan/skolan reagerade på att barnen inte mår som de ska när inte själv Anne vågade och skämdes.
.

Usch vilken hemsk historia att läsa! Och att Anne själv aldrig får lugn och ro även efter skilsmässa pga Patriks sjuka tillvaron och hon får kämpa med allt sin makt och lite till för att det ska bli bra för barnen. Jag är imponerad på hur mycket Anne orkar och går igenom och lyckades hålla sig själva även fast hon gick sönder inombords varje dag. Jag fattar inte heller hur har vår samhället så många luckor där inte barnen känslor tas på allvar utan de delas som ett "chokladbit" mellan både föräldrarna oavsett att barnen är rädd för ena förälder som är våldsamt och känslokall.
.

En oerhört viktigt sann historia som alla bor läsa. En bladvändare, verklighetsbaserad skräck som visar hur mycket som döljer bakom stängda dörrar.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej