Användarprofil veronicas_bok_bak_liv / Betyg & recensioner / Alla kan gå ner i split : 4-veckors stretch-schema för bättre rörlighet och god hälsa

Recension av veronicas_bok_bak_liv

Enkel och tydlig bok för alla

18 maj 2020

Eiko har stora framgångar med sitt enkla träningsprogram som visar hur man kan gå ner i split. Enligt Eiko så kan alla går ner i split oavsett om du är ung, gammal, smidig eller stel. Hon har gjort ett 4-veckorsschema som man ska följa. Bilderna i boken är tydliga och enkla att förstå och det står tydlig hur man ska gå tillväga - väldigt pedagogisk gjord.

Jag har givetvis följt schemat under 4 veckor och Nja, någon split blev det inte för mig som är lika stel som ett kylskåp. Jag tyckte övningarna var lätta att förstå och sköna att utföra, visst kunde jag känna en skillnad att jag blev något mjukare, men jag hade långt kvar till en split men om man är envis och fortsätter så kanske resultatet kommer med tiden, jag mådde i alla fall inte sämre av att utföra dessa övningar utan tvärtom. Enligt Eiko så har denna träning flera fördelar inte bara att man blir smidigare utan också får bättre rörlighet, bättre blodcirkulation, minskad risk för ryggont, mjukare höftleder, du slipper svullna fötter etc och det enda som behövs är en mjuk matta att ligga på, stol och handduk.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej