Användarprofil Gustavs bokhylla / Betyg & recensioner / På viktigt uppdrag i New York

Recension av Gustavs bokhylla

Recenserad produkt

På viktigt uppdrag i New York
Inbunden
1 recension

Spännande och lättläst bok

20 maj 2020

Gustav 10 år:
Jag läste På viktigt uppdrag i New York. Det är en spännande och lättläst bok.
Boken handlar om Anna som är åtta år. Hon ska åka til New York och har ett 60-år gammalt brev hon ska lämna till någon hon aldrig träffat. Det är modigt tycker jag. Hon vill inte berätta för sin mamma och pappa. Anna är kompis med en gammal farbror som berättar om kärlek och New Tork för Anna. Detta är andra boken om Anna men man behöver inte ha läst första för att kunna läsa denna bok.

AC (mamma):
När Gustav läst själv brukar jag läsa efteråt om jag har tid då jag är nyfiken och det är roligt att kunna diskutera det han läst. Framförallt om det är en bok om någon destination eller ämnade som intresserar mig. Denna bok handlar om att våga göra det som är lite läskigt, om kärlek över generationer och olika platser.
Det är spännande, lite pinsam kärlek och tankar ang hur många trappsteg det faktiskt är upp till toppen på Frihetsgudinnan. Jag gillar dessutom när man hoppar mellan år eller olika generationer. Spännande med breven helt klart! Mysig bok och visst tar nåde nuet och historiens vingslag dig till det stora äpplet!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej