Användarprofil Lollos bokhörna / Betyg & recensioner / Vingar av silver

Recension av Lollos bokhörna

Recenserad produkt

Systerskap, hämnd, kärlek och sex!

22 maj 2020

Vingar av silver är en spännande bok, den är lätt att läsa och har ett bra driv framåt. Handlingen växlar mellan nutid och dåtid och man får i denna bok större inblick i Fayes förflutna och hennes familjehemligheter. Hemska hemligheter som med all säkerhet format henne till den hon är idag.
Faye skyr inga medel att skydda de hon älskar och i denna bok hotas hennes tillvaro igen. Någon försöker köpa upp hennes företag och Faye måste återigen återvända till Stockholm för att rädda det som är hennes och för att rädda sig själv och dem hon älskar.

Det är systerskap, hämnd, det är kärlek, sex och det är brutalt. Faye är brutal och jag upplever henne som kallare och ytligare den här gången. Det gör det lite svårt att fatta tycke för henne i den här boken.
Jag har läst alla böcker som Camilla skrivit och jag tycker att hon skriver bra, ofta briljant. Jag tyckte "Vingar av silver" var en bra bok och jag gillar att hon flörtar med 80-talet och romanerna då. Men samtidigt måste jag erkänna att jag saknar böckerna och karaktärerna i Fjällbackaserien!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej