Användarprofil millimys_books / Betyg & recensioner / Emmas livspussel

Recension av millimys_books (Veberöd)

Recenserad produkt

Emmas livspussel
Ljudbok (AudioDownload)
1 recension

Bjuder på härliga känslor & bubblande skratt

18 november 2020

Detta är den fristående fortsättningen på Emmas nya liv. Den går därmed utmärkt att läsa fristående -även om jag rekommenderar att även läsa/lyssna på första boken också! (Mer om handlingen längre ner)

Alltså åhhh jag vill bara tillbaka till Emma & Peter. Jag vill grotta ner mig i de härliga känslor & bubbel av skratt som denna bok förlöste! Så otroligt härlig!

Emmas inre dialoger påminde lite om Sophie Kinsellas Becky Bloomwood - som fick mig att regelbundet explodera i gapskratt!

Boken bjuder på stor igenkänningsfaktor, men komiskt överdriven emellanåt -gillar det! Här blandas romantik med skratten o jag har svårt att låta bli att lyssna¿ o lyssna lite till¿Den skänker en sådan värme och efterlämnar mig med ett stort leende!

Om jag ska invända mot ngt så skulle det väl isf vara att Emmas inte dialoger tar lite mkt plats ibland...det tar då några sekunder extra att få veta vad som händer...och jag är otålig 😂

Jag skulle säga att vi nu har Emma 2.0. Detta är tredje boken jag läser av Anna Alemo och jag skulle även vilja säga att detta är Anna 2.0!

Det handlar om Emma (snart 40år) som efter en skilsmässa lever ensam i Lund. Arbetar som sjuksköterskor & har sina barn varannan vecka. Hon träffar Peter -som visar sig vara den kända sångaren Peter Svanström... tycke uppstår men såklart går ju inte allt som en dans på rosor i böckernas värld...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej