Användarprofil Gustavs bokhylla (finns på instagram) / Betyg & recensioner / Usla utsikter

Recension av Gustavs bokhylla (finns på instagram)

Recenserad produkt

Rolig läsning

26 januari 2021

Gustav 10 år:
Vi har läst ganska många av Dagbok för alla mina fans och den finns på Netflix också om man vill kolla på den. Jag tror att det finns 15 böcker i serien och den är så rolig. Vissa saker blir pinsamma men den är mest rolig. Den är lättläst och jag har både läst själv och högt med pappa. Vi gillar att läsa dessa böcker tillsammans. Man kan läsa böckerna fristående men jag rekommenderar att ni börjar med första boken.

Philip 8 år:
Jag tycker också att serien är rolig. Den handlar om Greg och han har fått en dagbok av sin mamma som hon tycker att han ska skriva i. Han tycker inte att pojkar skriver dagbok. Han börjar skriva och han ritar i den också. Han berättar om sin familj, om skolan och sina kompisar. Ibland är de töntar och sen blir de coola och sen blir de töntar igen. Jag kan känna igen mig i vissa saker.

AC (mamma):
Dagbok för alla mina fans har varit en serie som Gustav och Philip och pappa G läser. Det skrattas högt och man hör fnissigt; "Bara ett kapitel till". Det är mysigt att höra och det är deras grej. Dock har jag tjuvläst en av böckerna bara för att förstå vad det är de läser och kunna bilda mig en egen uppfattning och det är ganska kul. En moderniserad Bert och böckerna är inte traditionellt uppspaltade heller utan kanske att den som tycker att det är lite kämpigt att läsa uppspaltad text kapitel efter kapitel kan tycka att detta känns ok. Det är inte så mycket text även om boken är ganska tjock. Man läser sig igenom ganska många sidor ganska snabbt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej