Användarprofil Idas Recensioner @idasrecensioner / Betyg & recensioner / Så länge hjärtat kan slå

Recension av Idas Recensioner @idasrecensioner

Recenserad produkt

En underbar feelgoodroman om att börja om i livet!

12 augusti 2021

För det första vill jag bara skriva: vilken mysig debut! Birgitta Gunnarson skriver på ett personligt, underhållande och charmigt sätt som jag fastnade för direkt. Dessutom är handlingen och karaktärerna välgjorda och jag kunde omöjligen sluta läsa om Bodils tankesätt och liv.

Så länge hjärtat kan slå har snabba kapitel där läsaren hela tiden får se Bodil i nya situationer, det blev underhållande och intressant eftersom alla kapitel bjöd på något nytt och intressant. Bodil är dessutom en underbar karaktär som man inte kan hjälpa att skratta åt ibland, samtidigt som jag blev berörd av Bodils utveckling.

Dock hade jag gärna velat ha mer utvecklade relationer mellan karaktärerna, för ibland blev vissa situationer och händelser lite för snabba. Karaktärer hade åsikter som jag inte alltid kunde förstå mig på, och det fanns händelser som hade kunnat fördjupas och utvecklas lite till.

Men trots detta är Så länge hjärtat kan slå en underbar och charmig feelgoodroman om att börja om i livet, och att börja se saker från ett annat perspektiv. Genom boken får läsaren en påminnelse om att vara tacksam för det man har, och verkligen njuta av livets alla vrår. Varmt tips!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej