Användarprofil Idas Recensioner @idasrecensioner / Betyg & recensioner / Återträffen

Recension av Idas Recensioner @idasrecensioner

Recenserad produkt

Thriller fylld av hemligheter, vänskap och mord

17 augusti 2021

Återträffen är en välskriven thriller fylld av familjehemligheter, relationer, vänskap och mord. Första halvan av boken fokuserar på vänskap och relationer där läsaren får en djup inblick i karaktärernas liv och deras historia. Andra delen av boken fokuserar på att lösa hemligheten som så länge har plågat karaktärerna, och denna del är oerhört spännande och snabbläst.

Guillaume Musso är en skicklig författare som genom intressanta karaktärer och djupa handlingar för läsaren genom en berg -och dalbana av tankar och känslor. Första delen av boken var aningen långsam, men samtidigt fick jag en fin bild av karaktärerna vilket jag uppskattade i bokens slut. Det blev djupare, mer känslosamt att ha lärt känna karaktärerna innan själva hemligheten kom ut.

Återträffen är en väl genomtänkt thriller som jag (trots den långsamma delen) inte kunde sluta läsa. Slutet tog nästan andan ur mig då jag verkligen inte kunde förutspå det, och jag tycker om hur författaren hela tiden chockar läsaren med oväntade vändningar och spännande händelser. Detta är en perfekt bok för er som vill läsa om relationer och djupa vänskapsband som har sammansvetsats genom gemensamma hemligheter. Välskriven, oförutsägbar och spännande!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej