Användarprofil Idas Recensioner @idasrecensioner / Betyg & recensioner / Olycksfåglar

Recension av Idas Recensioner @idasrecensioner

Recenserad produkt

En skruvad men spännande thriller

20 september 2021

Oj vad positivt överraskad jag blev av Olycksfåglar. Handlingen är välskriven och detaljrik, och karaktärerna är skruvade och konstiga vilket förstärker bokens handling på ett väl genomtänkt sätt. Fredrik P. Winter har skapat en psykologisk thriller där inget är som man tänkt sig.

Olycksfåglar är skickligt skriven med vältänkta detaljer och flera oväntade vändningar. Jag satt helt försjunken i berättelsen, och jag bet också på naglarna av nervositet kring karaktärernas tankar och hur alla betedde sig. Det var som att kolla på en skruvad och speciell film där alla karaktärer har sina speciella egenheter som ingen förstår sig på.

Fredrik P. Winter skriver på ett beskrivande och tydligt sätt som skapar en ännu större nyfikenhet kring karaktärerna, för varje detalj av boken kändes verklig. Det läsaren tror sig veta om en karaktär eller händelse ändras ju längre in i boken man läser, och det var flera stunder då jag verkligen inte förstod hur denna speciella berättelse skulle sluta.

Generellt är Olycksfåglar en läsvärd psykologisk thriller som överraskade mig med dess oväntade vändningar och konstiga, men samtidigt spännande karaktärer. Det var en läsning fylld av spänning och tankegångar, där jag i slutet blev chockad över vem som faktiskt var den riktiga fienden. Starkt tips till thriller-älskaren!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej