Användarprofil betttybook / Betyg & recensioner / Livvakten

Recension av betttybook (Sandviken)

Recenserad produkt

Livvakten - fantastisk spänning

1 oktober 2021

Detta är andra boken i serien om fd polisen Ebba Tapper som arbetar som utredare på en av Sveriges främsta advokatbyråer med försvarsadvokaten Angela Köhler som chef. Ebba och Angela är inte alltid överens, men Angela's förmåga att övertyga är minst sagt stark.

När miljardären Martin Spendel mördas grips hans fru, affärskvinnan Anita Spendel för mordet och utredningen hamnar på Ebba's bord. Uppdraget leder henne in bland kriminella gäng och droger, likväl som hennes väg korsas av förra chefen John Hellberg som är den sista hon vill ha att göra med efter de övergrepp han gjort sig skyldig till tidigare.

Från ingenstans har ensamstående unga mamman Bianca Aquilera dykt upp som ekonomichef på Spendels fraktbolag och Anita är övertygad om att det är Bianca som mördat hennes make. Vem är Bianca och vilka är hennes motiv?

Anna Karolina har gjort det igen! Det här faller mig verkligen på läppen, spänningen, personporträtten som beskriver allt annat än felfria karaktärer och den ständigt närvarande glimten i ögat i de olika dialogerna, framför allt med Angela! Jag har stora förhoppningar om nya rafflande fall för Ebba och Angela, kan inte annat än rekommendera Livvakten! Men läs helst Försvararen först!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej