Användarprofil betttybook / Betyg & recensioner / Elva änkors man

Recension av betttybook (Sandviken)

Recenserad produkt

Elva änkors man

4 december 2021

Som titeln avslöjar för den invigde är detta den elfte boken i serien om förundersökningsledaren Marianne Jidhoff och Syjuntan, den särskilda utredningsenheten som huserar på Östermalm. Många olika aktuella teman har florerat i Denise Rudbergs Elegant Crimebokserie och denna gång är det nätdejting med dolda avsikter som drabbar några personer som letat kärleken.

Marianne och Torsten har flyttat ihop i hennes lägenhet, ett sällsynt lyckat drag som fallit väl ut och är väldigt kul att få ta del av i boken. Torsten är tillbaka som föreläsare på Polishögskolan och har lämnat Syjuntan när han får en smickrande förfrågan som får honom ur balans.

Augustin Madrid, mannen med stil och oanade talanger har även han sökt efter en ny partner och via vänner kommer en oväntad bekantskap in i hans liv, frågan är om han vågar satsa för att vinna?

Politikern Stina Bodén utsätts för utpressning, medan änklingen Alain Paulsson blir stormförälskad i en kontakt på en dejtingsida och dras med i en känslornas karusell han aldrig upplevt tidigare.

Händelserna i boken är i mycket en spegling av vad som händer i samhället idag, många forum finns för bedragare som skrupelfritt drar nytta av ensamma och godtrogna människors välvilja och längtan efter lyckan. Marianne, Torsten och gänget känns som gamla vänner vilket gör att läsningen är både behaglig och lättsam, detta är bra och lättläst underhållning.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej