Användarprofil betttybook / Betyg & recensioner / Samtal från en ängel

Recension av betttybook (Sandviken)

Recenserad produkt

Samtal från en ängel

18 december 2021

Vilken berättelse! 440 händelserika sidor där ingenting blir som man trodde, om man ens hann tro någonting! Det hela börjar som en lite annorlunda feelgoodbok där Madeline Greene och Jonathan Lempereur bokstavligen krockar med varandra på ett kafé på flygfältet i New York och förväxlar mobilerna i villervallan.

När misstaget uppdagas är de redan långt ifrån varandra, men trots ambitionen att snabbt byta tillbaka mobilerna är båda nyfikna på varandra och letar all information de kan bland foton, sms och mail. Givetvis har båda hemligheter de gömt noga, men det finns detaljer i deras förflutna som förenar dem och kommer att bli farliga när de upptäcks.

Från feelgood till rasande spänning i en fart som heter duga, händelseförlopp som är allt annat än realistiska men likväl otroligt underhållande. De fina små citaten som inleder varje kapitel är en trevlig och tankeväckande detalj jag uppskattar. Lättläst, överraskande och medryckande om två personers möte några dagar före jul, precis vad jag behövde efter en intensiv arbetsvecka när julen närmar sig även här med stormsteg.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej