Användarprofil Kaffeläsaren / Betyg & recensioner / Dagboken jag faktiskt skrev

Recension av Kaffeläsaren

Recenserad produkt

Underbar!

25 februari 2022

Dagboken jag faktiskt skrev är en uppföljare på Dagboken jag aldrig skrev som släpptes förra året. Jag lyssnade på den och tyckte väldigt mycket om både boken och uppläsaren Klara Zimmergren, så det var givet att jag också skulle läsa uppföljaren. Jag lyssnade även på denna och jag måste säga att Klara är som klippt och skuren att läsa boken, vilken superbra matchning! Jag tror aldrig jag lyssnat klart en bok så fort som jag gjorde med denna, det tog knappa två dagar så var boken slut.
Boken är lättsmält, rapp och underhållande och det är omöjligt att inte dras med och leva sig in i huvudkaraktärens liv. Det här är en bok som passar perfekt om man är lite nere och behöver piggas upp och kanske få sig ett gott skratt mellan varven. Boken har en härlig humor som förstärks med Klaras superba uppläsning.
Boken är en uppföljare och man bör ha läst den förra boken för att få bäst behållning utav denna tycker jag, även om det såklart också går att läsa den fristående. Dagboken jag faktiskt skrev är riktig må-bra läsning när det är som allra bäst, precis sån läsning vi behöver i dessa oroliga tider!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej