Användarprofil @my.loved.books (finns på Instagram) / Betyg & recensioner / Klipptrollen

Recension av @my.loved.books (finns på Instagram)

Recenserad produkt

Spännande äventyr!

4 juni 2022

En bok som handlar om vänskap över gränserna; ett spännande äventyr innehållande Fantastiska varelser och magiska illustrationer!

Det här är de nyvunna vännerna Karma och Jonars första äventyr; men fler har kommit efter det; jag kommer definitivt läsa flera av deras äventyr!

Vi får träffa Karma som är elva år och bor med sina föräldrar; Luna och Askar tillsammans med en massa syskon. Vi träffar också Jonar som bor med sin föräldrar Rakel och Herkus. Hans familj består också av kinten Gala och enhörningen Remus.

Men sedan generationer tillbaka är deras familjer bittra fiende med varandra och inget; absolut inget (inte ens de gemensamma fienderna Klipptrollen) får dem att ändra sina bittra känslor gentemot varandra.

Barnen är dock modigare än sina föräldrar och tar upp kampen mot sina gemensamma fiender; men frågan är hur det kommer gå? Kommer vänskapen räcka i slutändan?

Ett spännande äventyr, med karaktärer att tycka om, magiska varelser som fascinerar och en magisk värld jag vill läsa mer om!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej