Användarprofil ninasboktips / Betyg & recensioner / Trinitet

Recension av ninasboktips

Recenserad produkt

Trinitet
Häftad (Danskt band)

Att hitta sig själv

16 september 2022

Billie behöver tänka igenom vad hon vill med sitt liv, hon behöver ta itu med sitt förflutna och hitta sig själv, och hon drar sig undan till västkusten där hon hyr ett boende av Magnus, det är hans morbrors hus men han har nyligen hittats död, drunknad. I Billies boende ingår att se till att allt är iordning då en del av huset hyrs ut till sommargäster. Hon får även en chans att några dagar i veckan leda aktivitetsgruppen för barn i en frikyrklig församling.

När Billie flyttar ut till ön så kommer hon i kontakt med den speciella Belinda och den barska damen Berit vilka hjälper henne igenom den första tiden, men frågan är om framförallt Belinda är så bra för henne!?! När Billie en dag går igenom Magnus morbrors sjöbod så upptäcker hon något som gör att hon blir nyfiken och börjar forska i hans förflutna.

En spännande inledning gör att man bara måste få veta varför, historien övergår sen till skön och behaglig vardag ute på denna skärgårdsö. Boken är lättläst med korta kapitel, och jag uppskattade de kortare dikterna mellan en del kapitel. Det här är en bok till stor del om att göra upp med sitt förflutna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej