Användarprofil Einride / Betyg & recensioner / Muscle Action Quality : en träningsmodell för styrka, rörlighet, balans & kontroll

Recension av Einride

Mycket bra bok

6 januari 2010

Den här boken är den absolut bästa i sitt slag som jag läst (och det är några stycken). Bra teori- och praktikdel, tillämpningsbar på alla träningsnivåer och områden. Förrädiskt "enkla" övningar med förbluffande effekt. Är man intresserad av funktionell styrka ("stark men inte stor"), är detta en perfekt bok. Författarna är väl insatta i sitt ämne och referenserna förtroendeingivande (Mats Sundin t.ex.). Det är mycket "back to basics" och många "självklarheter" som kommit bort i den allt mer specialicerade och kommersiella träningsfloran.

Själv har jag använt mig av konceptet i c:a två år nu, och är fortfarande förvånad över resultat och användningsområden (grundstyrka, rehab, toppning, etc.). Boken har berikat och förbättrat min träning avsevärt och jag rekommenderar den varmt till alla - oavsett idrott och träningsinriktning. Det finns även en DVD att köpa om man är intresserad av att se övningarna utföras.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej