Användarprofil Christofer Hjortheimer / Betyg & recensioner / I think therefore I play

Recension av Christofer Hjortheimer

Recenserad produkt

I think therefore I play
Häftad (Paperback / softback)

Världens vackraste fotbollsspelare!

28 juni 2014

Det finns nog ingen som spelar fotboll med sådan briljans som Pirlo. En blindpass som ingen annan skulle komma på tanken att slå. En frispark som smeks upp i krysset. En... ja, har ni surfat in och letat upp denna bok så vet ni allt detta. Så nog om den biten och låt oss prata lite om boken då.

"I think therefore I play" är en ganska kort bok. På runt 150 sidor får Andrea ändå med det mesta och det bästa jag ville veta om han. Intressanta historier från tiden i Inter och Milan, hur timmarna innan VM-finalen 2006 spenderades och hur han älskar att skoja med Alessandro Matri (lagkamrat i Juventus) bara för att nämna några få saker.

Andrea har spelat i Italien hela tiden, men ni som läser denna bok kommer få reda på hur nära det har varit med övergångar till andra stora ligor. Och därmed skulle jag säga att det inte spelar någon roll om du håller på Liverpool, Getafe eller Napoli. Alla som gillar fotboll bör gilla denna bok.

Att det "saknas" en stjärna i betyget beror på att jag vill att boken ska vara längre, men det har sina förklaringar i slutet av boken... Grande Andrea!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej