Användarprofil Margaretha / Betyg & recensioner / Varmt och stickat : vantar, mössor, sockor, sjalar, tröjor och lite spets

Recension av Margaretha

Fina klassiska modeller

17 juli 2014

Jag lånade först boken på biblioteket, stickade babykofta och -mössa och insåg att detta är en av få stickböcker som jag kommer att ha användning av under många år och alltså vill köpa. De flesta andra stickböcker jag lånat blir för mig bara inspirationskällor - eller kanske visar en viss teknik som jag inte kunde och gärna lär mig.
Jag har inte tid att sticka så mycket som jag skulle önska, och jag är heller inte så snabb eller duktig att jag börjar på stora komplicerade stickprojekt, men här finns många fina beskrivningar på enkla tidlösa modeller som jag kommer att vilja och kunna sticka.
Den enda nackdelen jag ser är att det bara är ullgarn som används. Visserligen är det mitt eget favoritmaterial, men andra jag stickar till är känsliga för ullfett eller stickighet så det vore fint med alternativa garn eftersom det inte alltid fungerar så bra att byta till t ex bomullsgarn.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej