Användarprofil Britt-Marie Kullin / Betyg & recensioner / Sanning med modifikation

Recension av Britt-Marie Kullin

Recenserad produkt

Sanning med modifikation
E-bok (EBook)
1 recension

Betyg: 5 av 5.

18 mars 2015

Sara Lövestam är en av mina absoluta favoritförfattare. Det här är hennes femte roman, och jag har älskat alla hennes fyra tidigare.

Här är länkar till mina recensioner av hennes tidigare fyra romaner, plus en faktabok: "Udda", "I havet finns så många stora fiskar", "Tillbaka till henne", "Hjärta av jazz", och "Grejen med verb".

Det som är härligt med Saras böcker, det är att dom är så väldigt olika varandra. Oftast så har ju författare en genre eller en viss stil som dom håller sig till, men det gäller inte Sara.

Fast hennes underbara sätt att skriva, det går igen i alla hennes böcker. Och hennes kärlek till lite udda och annorlunda människor också. Och hon står alltid upp för dom "små" människorna.

Det känns nästan som jag är lite partisk när det gäller Sara Lövestams böcker, för jag visste att jag skulle älska den här boken, redan innan jag hade börjat på den.

"Sanning med modifikation" är en roman, men man skulle nästan också kunna kalla det en detektivroman. För det handlar ju om en privatdetektiv som letar efter en försvunnen flicka. Boken är den första delen i en planerad serie böcker om privatdetektiven Kouplan. Och jag ser verkligen fram emot att följa den härliga karaktären Kouplan i kommande böcker.

Boken är mycket välskriven och lättläst. Den är helt oförutsägbar, och har mycket bra tecknade karaktärer. Man känner verkligen med människorna, och boken är både gripande och spännande. Rekommenderar varmt boken, precis som Sara Lövestams tidigare romaner.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej