Användarprofil Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg / Betyg & recensioner / En tillfällig lösning

Recension av Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm)

Recenserad produkt

En tillfällig lösning
E-bok (EBook)
1 recension

Betyg: 3,5 av 5.

4 juni 2015

För ungefär ett år sedan så läste jag den första boken som Denise Rudberg och Hugo Rehnberg skrev tillsammans, "Inte riktigt enligt plan".

Nu har jag läst deras nya bok, "En tillfällig lösning", som är skriven i samma stil. Och eftersom jag tycker likadant om dom två böckerna, så blir det samma ord här:

"Jag har läst alla böcker som Denise Rudberg har skrivit. Både hennes "chick lit"-böcker, hennes ungdomsböcker, och hennes "elegant crime"-böcker. Och jag har tyckt om dom alla. Hon skriver på ett lättsamt och underhållande sätt. Kanske inga böcker som man minns, men ett bra nöje för stunden.

Den här boken har hon skrivit tillsammans med Hugo Rehnberg, men jag märkte nog inte någon större skillnad mot hennes tidigare böcker. Den känns ungefär som hennes tidigare chick lit-böcker.

Vartannat kapitel är skrivit ur den kvinnliga huvudpersonens perspektiv, och vartannat ur den manligas. Så möjligtvis att dom har skrivit vartannat kapitel kanske.

Boken är lättsam, snabbläst, smårolig, igenkännande, och mycket förutsägbar. Men jag tyckte om den. Skön underhållning för några få timmar. Så gillar ni den här typen av litteratur, så kan jag varmt rekommendera den.

Jag kan tänka mig att boken kommer att få dåliga recensioner av "riktiga recensenter", men att många läsare kommer att älska den."

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej