Användarprofil Britt-Marie Kullin / Betyg & recensioner / En enda hemlighet

Recension av Britt-Marie Kullin

Recenserad produkt

Betyg: 4 av 5.

25 juni 2015

Det här är den fristående fortsättningen på boken "En enda natt" av Simona Ahrnstedt som kom ut för ungefär ett år sedan. Så här skrev jag om den boken då:

"Det här är den första boken som jag har läst av Simona Ahrnstedt. Hon har tidigare skrivit tre stycken romaner som utspelar sig i historiska miljöer. Jag har valt att inte läsa dom, eftersom jag inte är så värst förtjust i böcker som utspelar sig förr i tiden.

Men nu har hon istället börja att skriva böcker som utspelar sig i nutiden, och det intresserar mig så mycket mer. Den här boken är den första boken i en serie böcker som ska handla om starka kvinnor i nutiden.

Och jag tyckte mycket om den här boken, så jag ska helt klart följa hennes serie böcker.

Boken är mycket bra skriven, lättläst och fängslande. Ett skönt läsflyt var det, och jag hade svårt att lägga boken ifrån mig.

Härliga starka kvinnoporträtt är det i boken. Och den utspelar sig mest i finansvärlden, och mest bland överklassen i Stockholm.

Utförliga kärleksscener är det i boken, och dom tycker jag är mycket bra skrivna.

Kan helt klart rekommendera boken."

Och jag tycker precis lika om den här boken. Den är ungefär likadan, fast känns ändå inte som någon upprepning, utan det är en helt ny handling, och till stor del nya personer. Lite "Mr Grey"-feeling fick jag av sexscenerna som är lite mer kinky i den här boken.

Rekommenderar absolut boken, men läs gärna "En enda natt" först.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej