Användarprofil Pia / Betyg & recensioner / Dra dit pepparn växer! : så förbereder du din långsegling

Recension av Pia

Recenserad produkt

Den lockar till långsegling

20 juli 2015

Aldrig trodde jag väl att jag skulle läsa en bok om segling. Men den här boken var en av de absolut vackraste böcker jag sett, så jag kunde inte låta bli. Och jag blev mycket imponerad. Den har hårda pärmar, mycket vackra och spännande bilder och en enormt smakfull och tilltalande layout som lockar till läsning.
Micke Westin är en långseglare och har varit det i många år. Han verkar ha varit till de flesta platser i världen med sina båtar. Ett kapitel heter Världens 10 bästa seglingsvatten och han verkar ha varit på dem alla - minst. Han berättar då och då om sina egna äventyr och erfarenheter - en del av dem något utmanande - och det känns verkligen i texten att hans råd vilar på lång och gedigen erfarenhet. Det gör att texten blir extra spännande att läsa.
Du som har släkt och vänner som gillar segling har här den perfekta presenten. Den är vacker, den är innehållsrik, den är pedagogisk och välskriven, den är ibland mycket spännande och den är ofta rolig. Den kanske till och med skulle kunna locka de som inte tror att de gillar segling att åtminstone testa. Åtminstone kan den hjälpa ointresserade partners att förstå varför den andra hälften så otroligt gärna vill ägna en massa tid åt båten och åt segling.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej