Användarprofil Evelina / Betyg & recensioner / Återvändaren

Recension av Evelina

Recenserad produkt

Sträckläsning

3 augusti 2015

Boken är skriven i samma mönster som de två tidigare i serien om Christopher Silfverbielke. En del händelser upprepas, likt i de tidigare böckerna, för att läsaren ska hänga med vad som hänt tidigare. Det kan upplevas som tjatigt om böckerna läses direkt efter varandra, men tacksamt om man inte gör det.

Boken är otroligt spännande och det är intressant att följa med i Silfverbielkes tankar. Ibland drog jag på smilbanden, just för att hans tankar är så absurda. I boken får läsaren även följa kommisarie Jacob Colt och polisernas jakt på Silfverbielke. I denna bok utvecklar sig relationerna mellan poliserna på ett sätt som gör det intressant att läsa om dem. Det kommer även en ny person som kommer spela stor roll i Silfverbielkes liv.

Denna bok är absolut värd att läsa om man har gillat de tidigare böckerna i serien. Det som drar ner bokens betyg är att den ibland känns tjatig. Vissa meningar upprepas ofta och författarna skriver alldeles för mycket om vissa personers privatliv, som jag fann ointressanta.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej