Användarprofil Maria Isolde Gabrielle Lyckeståhl / Betyg & recensioner / Drömgångare

Recension av Maria Isolde Gabrielle Lyckeståhl

Recenserad produkt

Spännande och annorlunda

9 augusti 2015

Jag förstår inte hur denna bok inte har fått mer uppmärksamhet. Den är otroligt bra enligt mig.

Det jag gillade mest med den här boken är hur lite man faktiskt får reda på om handlingen. Du får en bra bild av ett helt annat samhälle, kanske bygger upp någon sort av historia på det och PANG! Något helt annat väntar redan efter de första kapitlen. Så var det för mig i alla fall, hoppas jag inte förstör den känslan för er genom att skriva det här.

Det är många karaktärer att hålla reda på men jag tycker att men ändå för träffa på karaktärerna tillräckligt ofta för att hålla isär dem. Dessutom måste jag säga att huvudkaraktären är väldigt speciell att hänga med då hon alltid och hela tiden är misstänksam, vilket man också är som läsare, därför kände jag att man blev riktigt överraskad när väl något hände för man hade förutspått något annat.

Jag vet att den andra boken redan är ute på engelska men jag hoppas verkligen att de kommer översätta den till svenska för jag vill verkligen fortsätta på den här serien.

P.S
Jag kan verkligen se den här boken bli en film en dag, jag tror de hade kunnat göra det riktigt bra faktiskt med all action och ande magin eller vad man nu ska kalla det. Jag tror det hade blivit en riktigt bra film om någon tog tag i det.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej