Användarprofil Erik R / Betyg & recensioner / Mindfulnessbaserad självhjälp : en övningsbok vid depression, oro och ångest

Recension av Erik R

En bra bok för grunderna i mindfulness

7 oktober 2015

Detta är en övningsbok med kort inledning om mindfulness. Jag läste den efter "Mindfulness i vardagen : vägar till medveten närvaro" av Ola Schenström och har jobbat med övningarna.

Boken för dig genom en mer strukturerad serie av övningar än vad Schenströms bok gör, vilket jag personligen föredragit. Känner du dig osäker på hur du skall komma igång med övningarna i mindfulness tycker jag att denna bok ger dig ett organiserat stöd.

Jag tycker också att de båda böckerna kompletterar varandra mycket bra. Lite olika vinklingar när man beskriver mindfulness och man gör det i olika ordalag. Jag har lärt mig mycket på kort tid av dessa två böcker tillsammans.

Ljudfilerna som hör till boken var bra inlästa med behaglig röst. Jag tycker att övningarna var för långa för min smak (ca 45 minuter) och för att praktiskt fungera i min vardag. Jag har i stället använt ljudspåren från Schenströms bok (ca 10-15 minuter).

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej