Användarprofil Xio / Betyg & recensioner / Black Eagle

Recension av Xio

Recenserad produkt

Black Eagle
Häftad (Trade Paper)

En helt ok bok

5 februari 2016

Boken är och lätt läst, enkelt att följa med och snabb läs då den är rätt så kort, men det är något man kan läsa om igen.

Man kommer snabbt in i själva storyn och så får man redan reda på vad för personlighet huvudkaraktärena har, på ett smidigt sätt då det inte tar 50 sidor bara för att få reda på hon/han är som person.
Dock (enligt mig) så börjar den lite för... hur ska man säga.. slarvigt då det känns som om dom bara ville få i gång deras introduktion.

Men efter allt det där så blir det faktisk bättre då de inte vill tillåta sig själva att bli förälskad i varandra eller ha något, vilket det har kommit överens om att det inte kan bli något mellan dom fast de vill ha varandra. Men de är från två skilda världar där Engelskmänen inte anser Indianer som smarta, civila och "rena", och skulle där med aldrig tillåta någon äktensakp mellan deras folkgrupp. medan Indianerna anser det som föräderi att gifta sig med en annan folkgrupp. trotts det så kan det inte låta bli att va med varandra under deras äventyr så faller det bara mer för varandra

Black Eagle vilket indian heter, är en man som som bekysddar sin kvinna och skulle riskera sitt eget liv för sin kvinnas säkerhet, han skulle aldrig tillåta någon skada ske henne och gör vad som helst för att vara nära henne och lära känna henne. Och han känner till Engelsmänens levnadsätt.

Marisa är en vacker, smart och *självständig kvinna *för leva under den tiden, hon ser inte fram att vara gift eller bli bortlovad till någon,hon har ett gott hjärta och nyfiken tjej.

Jag läser inte mycket kärlekst böcker, men jag tyckte ändå denna var bra. Den har sina stunder då det får en att lee och jag skulle kunna läsa om den igen när jag känner för något kort kärleks roman, Jag ser fram emot att läsa andra böcker från Karen Kay.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej