Användarprofil Carl / Betyg & recensioner / Hälsobalans : konsten att hitta sin balans och leva i tider av hälsoråd, dieter och självförbättring.

Recension av Carl

Tänkvärd och inspirerande

1 mars 2016

Det här är en tänkvärd bok med ett starkt budskap.

Det är svårt att vara hälsosam i en värld där forskare och experter hela tiden kommer med nya (ofta motsatta) rön. Fett är dåligt - fett är bra. Ät mer kött - ät mindre kött. Hur ska man förhålla sig till alla dessa råd. Och så har vi hälsoindustrin som är lika intresserad av att tjäna pengar som andra industrier. Samtidigt kommer råd och tips från alla håll och kanter. Man ska leva hälsosamt, utan stress och förfall. Men samtidigt ska man göra karriär, förverkliga sitt liv, ta hand om familjen, upprätthålla det perfekta hemmet, ha en stimulerande hobby. Hur sjutton ska man klara av att göra allt det utan att bli stressad?

Det jag gillar med denna bok är att författaren tar sig ann dessa frågor med ett enda mål i sikte - att göra mitt liv enklare och hälsosammare utan att försöka pracka på mig en massa dieter eller träningstips. Författare har förstått att alla människor är olika och har därför olika behov. Det enda vi har gemensamt är att vi skulle alla må bättre om vi kunde finna en balans i livet där vi kan vara hälsosamma både psykiskt och fysiskt.

Kan varmt rekommendera denna bok!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej