Användarprofil Britt-Marie Kullin / Betyg & recensioner / Bländad

Recension av Britt-Marie Kullin

Recenserad produkt

Bländad
E-bok (EBook)
1 recension

Betyg: 4,5 av 5.

1 juni 2016

Petra Holst har gett ut två böcker tidigare, och jag har läst dom båda två, och tyckt mycket om dom båda. Här är en länk till min recension av hennes första bok, Jag brukade drömma om dig, som kom 2010. Och här är en länk till hennes andra bok, Så länge jag minns, som kom 2012.

Nu har jag läst Petras tredje bok, Bländad, och jag tyckte precis lika mycket om den. Det som gör Petra annorlunda mot dom flesta andra författare, det är att hennes tre böcker är helt olika varandra. Jag tycker annars att dom flesta författares böcker är i serier, eller i alla fall i samma genre, och ofta rätt så lika varandra.

Boken Bländad kallas för en relationsroman på bokförlagets hemsida. Men jag tycker nog att man lika gärna kan kalla den för ett drama, eller en thriller, eller en spänningsroman, eller en psykologisk roman, eftersom boken har många bottnar.

Boken är mycket välskriven, och med trovärdiga karaktärer. Den har en krypande spänning i sig, och var svår att lägga ifrån sig. Den är lättläst och har hög igenkänningsfaktor. Och den är absolut inte förutsägbar.

Jag tyckte väldigt mycket om boken, och jag rekommenderar den varmt, precis som jag gör med Petras tidigare böcker. Och jag hoppas verkligen att det inte dröjer fyra år igen tills nästa bok av Petra kommer ut.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej