Användarprofil Pixie / Betyg & recensioner / Terraces, Balconies, Roof Gardens & Patios

Recension av Pixie

Recenserad produkt

Terraces, Balconies, Roof Gardens & Patios
Inbunden (Hardback)

En inspirerande bok

30 juni 2016

som kommer väl till hands om man drömmer om en vacker och trivsam "ute oas". Oavsett om utgångspunkten är en villa med en enkel uteplats eller en lägenhet med en liten balkong utan utsikt över havet hittar man många detaljer som kan bli en början till ett levande uterum.

Och har man inget av det ovannämnda och är strandad i en urban djungel med ambulansens sirener som bakgrund kan man säkert få med sig både bostadsrättsföreningens styrelse och medlemmarna och försköna den gemensamma gården.

Väl organiserat innehåll med vackra tydliga bilder. Det är nästan ingen text i boken och bilderna är därför viktiga.

Tidigare gavs boken ut i ett stort format vilket är viktigt när det är bilderna som berättar. Här kommer den i mycket mindre format och även bilderna blir mindre vilket är synd (därför ger jag endast fyra stjärnor). Å andra sidan är priset överkomligt vilket onekligen räknas. Det är ingen idé med en fin bok som ingen har råd att köpa.

Det är inte heller en "snickra själv bok", det finns andra sådana. Boken är användbar på det stadiet när man drömmer och planerar. Senare kan man plocka fram såg och skruvdragare eller hyra en hantverkare för att göra verklighet av sina drömmar. Lycka till!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej