Användarprofil Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg / Betyg & recensioner / Änglarna dansar i gryningen

Recension av Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm)

Recenserad produkt

Änglarna dansar i gryningen
E-bok (EBook)
1 recension

Betyg: 4 av 5.

10 augusti 2016

Änglarna dansar i gryningen är den tredje boken i serien om Emma. Jag har läst dom två tidigare böckerna, och tyckt mycket om dom. Den första boken heter Under vintergatans stjärnor, och den andra boken heter Pensionatet vid världens ände. (Länkar till mina blogginlägg om böckerna).

Och jag tyckte mycket om även Änglarna dansar i gryningen. Jag har för mig att jag har läst någonstans att det här var en planerad trilogi. Men med tanke på hur den här tredje boken slutar, så känns det som om det kanske även kommer en fjärde bok. Jag skulle i alla fall mycket gärna läsa fler böcker om Emma och hennes liv, och människorna runt omkring henne.

Böckerna är fristående från varandra. Men jag rekommenderar absolut att läsa serien från början och i ordning. Jag tror att man får mycket större behållning av böckerna då.

Som jag har skrivit tidigare om dom två första böckerna, så känns böckerna lite som en blandning av självhjälpsbok, måbrabok, vanlig roman, och feelgoodroman. Böckerna engagerar verkligen, och jag tycker att karaktärerna är välskrivna. Skönt läsflyt är det i böckerna, som är lättlästa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej