Användarprofil Britt-Marie Kullin / Betyg & recensioner / Sov du lilla videung

Recension av Britt-Marie Kullin

Recenserad produkt

Betyg: 5 av 5.

22 augusti 2016

Det här är den fjärde boken i serien om Tom Stilton, Olivia Rönning och deras vänner och kollegor. Jag har läst dom tidigare böckerna, och har tyckt väldigt mycket om dom alla tre. Här är länkar till mina recensioner av dom, Springfloden, Den tredje rösten, och Svart gryning. Jag har även sett dom tio avsnitten av serien som är gjord efter den första boken och även serien Springfloden var mycket, mycket bra. Hoppas verkligen att övriga böcker också kommer att bli filmade.

Nu har jag läst den fjärde boken i serien, Sov du lilla videung, och den var precis lika bra som dom tidigare böckerna. Samma upplägg i den här boken, som i tidigare böcker, med aktuella samhällsproblem och samhällsengagemang som bas. Och så spännande kriminalfall på det.

Den här boken handlar bland annat om flyktingproblemen i Sverige och även om kloakbarnen i Rumänien. Mord, blod, våld, spänning, och kriminalitet innehåller boken. Men även drama, vänskap, och kärlek. Lättläst och snabbläst är boken också, och gripande.

Älskar karaktärerna i boken, självklart mest dom som är med i alla böckerna, men även dom som bara är med i den här boken.

Rekommenderar absolut boken, men om man inte har läst dom tidigare, så ska man så klart läsa serien från början.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej