Du är här: Start / Betyg & recensioner / The Photoshop Elements 13 Book for Digital Photographers
Betyg & recensioner för

The Photoshop Elements 13 Book for Digital Photographers (Häftad)

Kundbetyg 4

(5 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En hurgöra-bok i stället för en a-ö-bok

Anders Bu, 7 december 2015

Köpte en ny version av Elements och insåg att det hänt mycket från version 5 till version 13. Passade mig perfekt då den tog upp mycket av de skillnader i arbetssätt som förändrats under de nästan 10 år som gått.

Boken har ambitionen att täcka det som en "fotograf" använder av alla möjligheter i Elements men en komplett genomgång av det skulle kräva ett antal böcker. Konstaterar att jag fortfarande tittar i min gamla Elements 5-bok när jag inte hittar saker i den nya boken och hittar det ofta där.

Lite synd att man inte ansett det ekonomisk möjligt att översätta till Svenska, som boken om Elements 5, men jag kommer säkerligen att köpa en ny bok av Scott Kelby den dag jag uppgraderar nästa gång.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket kunniga författare!

Latte, 4 april 2015

Scott Kelly och hans kollega kan PhotoShop, ingen tvekan. De kan också skriva om hur man ska använda programmet på ett enkelt och lättförståeligt sätt, men det händer att de har en lite väl raljerande stil (fast det kan vara roligt också, om det inte blir alltför mycket), och redan i förordet (som man inte förväntas läsa) står att man utan problem kan hoppa över kapitelinledningarna. Det kan man.
Jag har inte läst hela boken, eftersom jag väntat på att jag skulle ta mod till mig och uppdatera datorn till ett system som kan köra programmet, men så här långt tycker jag så här:
Det är inte meningen att man ska läsa boken från pärm till pärm, men eftersom jag behöver uppdatera mig, skummar jag det mesta just så. Senare kommer jag att följa läsanvisningarna, som menar att boken mer ska ses som en uppslagsbok - man slår upp det man för ögonblicket behöver.
Är man en van användare kan man kanske tycka att det ibland är lit... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej