Du är här: Start / Betyg & recensioner / The Fault in Our Stars
Betyg & recensioner för

The Fault in Our Stars (Häftad)

Kundbetyg 5

(91 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Detta är den bästa boken jag har läst. Det är så många...

Natalie A, 11 oktober 2013

Detta är den bästa boken jag har läst. Det är så många quotes i denna boken som man skulle vilja skriva ner och spara föralltid. Det är en otrolig bok och man får verkligen känna på hur det känns att ha cancer både de bra stunderna och de mindre bra stunderna. Det var mycket skratt och gråt, till och med när jag satt på tåg/buss.
Om du funderar på att köpa denna så gör det! Jag lovar dig att du inte kommer att ångra det.
Om du undrar om språket så var det ibland svår t att förstå eftersom det är en väldigt komplicerad engelska men man förstod nästan allt. Språket gjorde boken bara bättre.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag har tidigare sett John Greens Youtube videor och...

Elin , 6 november 2013

Jag har tidigare sett John Greens Youtube videor och hört honom nämna boken, blev inte besviken, den här boken är definitivt en ny favorit!

3 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Absolut den bästa bok jag läst!

Hanna , 9 juni 2014

Den här boken är helt underbart bra. Den har allt man kan önska sig. Humor, romantik och sorg. Många av citaten i boken kommer jag på riktigt att bära med mig framöver i livet. Var redo med näsdukar för det är en rörande bok.

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

The Fault in our stars

Kitty, 4 februari 2014

En bra bok, men i jämförelse med John Greens andra böcker tycker jag att den blir lite blek. Men klart underhållande och fin. Om kärlek och sjukdom och bra författare!

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Älskar boken, läs den!!

Tova , 18 oktober 2017

Jag sträckläste halva boken idag och det säger ganska mycket. Jag ÄLSKAR karaktärerna som jag tycker är så väl planerade och väldigt äkta. Jag kan även känna igen mig i huvudkaraktären Hazel som ofta använder sig av ironi och humor. John Greens bok, The Fault in our stars (eller som det heter på svenska, förr eller senare exploderar jag) är en av de bästa böckerna jag har läst. Det går inte att lägga undan den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tveksam...

Anna Rothman, 20 mars 2016

Jag såg filmen först vilket kanske förstörde den "stora" händelsen i boken. Filmen och boken är dessutom väldigt lika varandra, så jag hade nog gillat boken mer om jag läste den innan jag såg filmen. Det här är ingen bok man ska läsa om man vill läsa en "må bra bok"! Karaktärerna är ganska platta och man fastnar inte direkt för någon av dem. Trots detta är det ändå en helt okej bok, som är ganska annorlunda jämfört med andra kärlekshistorier.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En ungdomsbok för alla åldrar

Nils Lennart Nilsson, 26 oktober 2015

Det här är en bok om unga människor som drabbats av cancer. Jag lockades att läsa den, därför att ett par barnbarn och en sonhustru entusiastiskt rekommenderade den. Senare kunde jag konstatera att jag och min hustru (75 och 78 år gamla) plus två söner, två sonhustrur och sex barnbarn i åldrarna 13 till 21 år alla är eniga om att detta är en fantastiskt bra bok. Den är välskriven, underhållande, spirituell, okonventionell, osentimental och mycket gripande. Så småningom har jag förstått att både den svenska översättningen och filmatiseringen är populära bland ungdomar. Jag kan starkt rekommendera dem att även läsa det engelska originalet

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Best.

M., 12 augusti 2015

En av de bästa böckerna som någonsin har skrivits. Jag älskar den från början till slut.
Helt fantastisk. Och tårarna, tårarna rann ibland.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd!

M, 8 augusti 2014

Det är så befriande att både kunna skratta och gråta till en bok. Man tog verkligen boken till sitt hjärta. Otroligt välskriven!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej