Du är här: Start / Betyg & recensioner / Fifty Shades Trilogy: Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker, Fifty Shades Freed 3-Volume Boxed Set

Fantastisk!

Jennifer Karlsson, 4 maj 2015

Jag hade läst första boken redan innan jag köpte boxen men andra och tredje boken i serien var helt fantastiska också de! Jag läste ut hela serien på mindre än en vecka och jag satt som klistrad så fort jag var ledig. Då boken är skriven i första persons perspektiv så kunde man verkligen sätta sig in i rollen som huvudpersonen och känslan av romantik och spänning var på hög nivå!

Det enda negativa jag kan säga var att jag kanske hade önskat att boxen som håller ihop böckerna kunde ha varit i något hårdare papp. Det känns som att den relativt lätt kan gå sönder. Inte böckerna i sig då, utan boxen som håller ihop de.

Men bokserien, helt fantastisk!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

habba habba

Är man inte sexuellt frigjord innan man läser böckerna är chansen stor att man blir d... Mkt trevlig läsning bitvis... :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så fast!

Sophia, 10 februari 2015

Kan vara de bästa böckerna jag läst, fastnade på en gång! Eftersom jag inte vill att det ska ta slut, har jag medvetet undvikt att läsa sista boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det bästa jag läst

Malin Nordström, 8 augusti 2014

Blev helt uppslukad och trollbunden. Jag är mycket kräsen med böcker och ledsnar fort men dessa vill jag ha mer av, har läst alla tre böckerna två gånger

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mer än bara sex

Anna, 4 juni 2014

Det man måste förstå är att det är mer än bara sex. Boken handlar om kärlek och det är iaf därför jag gillar den så mycket.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Super bra!

JennyD, 25 februari 2014

Jag har hört så mycket om böckerna men aldrig läst för jag alltid tyckt folk nog överdrev. Men efter jag läste bara några första sidor av den första boken så var jag fast för den! tyckte böckerna var fantastiska!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt okej, men stundvis väldigt långsam och trög. Den...

Paun, 27 december 2013

Helt okej, men stundvis väldigt långsam och trög. Den är värd att läsa men jag blev inte blåst av stolen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bokserie som knappast lämnar någon läsare...

Lottis , 31 juli 2013

En bokserie som knappast lämnar någon läsare oberörd... Har läst dessa både på svenska och på engelska - tyvärr är översättningen fruktansvärt dålig. Skall definitivt läsas på engelska!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

I can just say that I loved it. The best book ever....

Josefine * (Småland), 14 juli 2013

I can just say that I loved it. The best book ever. Jag kan bara säga att jag älskar denna serien, helt underbar har även läst böckerna på svenska. Kan rekommendera att man läser den på svenska innan man läser den engelska.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej