Du är här: Start / Betyg & recensioner / The Wines of Burgundy
Betyg & recensioner för

The Wines of Burgundy (Inbunden)

Kundbetyg 4

(4 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Heltäckande bok

Håkan Nilsson, 20 augusti 2019

Utmärkt bok för den som vill sätta sig in i Bourgogne. En nyutgåva är att vänta. Årgångsbedömningarna ngt voluminös, bättre finns.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bourgogne har en engelsk kung!

Latte, 4 april 2015

Clive Coates har fler kontakter i Bourgogne än de flesta, och vet antagligen mer om dem än de själva. Det är tydligen inte ovanligt att han kan berätta om släktförhållanden odlarna inte själva kände till.
Coates skriver på lättläst och lättflytande engelska om såväl området (som i den här boken täcker mer än 'bara' Côte d'Or), vinerna och odlarna. På grund av komplexiteten behöver de flesta av oss en hjälp som den här, om man inte är utrustad med mycket tid och pengar - han har redan gjort enormt mycket research åt oss, och boken gör det möjligt att gå rakt på målet.
Givetvis måste man komma ihåg att alla s.a.s. betygsättande böcker bygger på författarens personliga åsikter, och vet man att man inte delar hans uppfattning och åsikter blir behållningen inte lika stor. Eller, då vet man ju vad man inte ska köpa, eller vilka producenter man inte behöver besöka. Delar man (i stort) hans åsikter har man enorm hjälp av boken, ä... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej