Du är här: Start / Betyg & recensioner / Crown of Midnight
Betyg & recensioner för

Crown of Midnight (Häftad)

Kundbetyg 5

(23 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Älskar, älskar, älskar!!

Bookish Girl, 27 april 2020

Wow alltså denna serie är bara så bra!! Älskar allt med den, karaktärerna, miljön, relationerna, allt! Dessutom är den aldrig seg, man har alltid det där suget att vilja läsa vidare. Rekommenderar starkt den här boken och den tidigare. De är helt fantastiska om du älskar fantasy blandat med kärlek! Att jag inte läst dess böcker tidigare undrar jag verkligen! Rekommendera av hela mitt hjärta!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastiskt bra skriven serie

Camilla Friberg, 27 februari 2015

Kan inte säga ngt nytt än det som har nämnts i de tidigare böckerna i serien men VERKLIGEN börja läs denna serie. Man slutar inte tänka, man fortsätter historien utanför boken och diskuterar hur man själv hade gjort om man befann sig i Celaenas skor. Är man inne på denna genre så läs!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mycket stark uppföljare

Mimmi74, 28 september 2014

Den här boken är en mycket bra fortsättning på Throne of glass som är del 1. Jag sträckläste båda böckerna och rekommenderar dem varmt. Gillar den starka kvinnliga karaktären och beskrivningen av alla karaktärer i boken och den spänning som byggs upp. När boken är slut vill man bara kasta sig över nästa del!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Efter mycket...

christoffer limont, 28 februari 2014

Efter mycket spänning och vända blad på Throne of Glass *Första boken* är nog Crown of Midnight som konungens återkomst från sagan om ringen.
En för jäkla bra bokuppföljare och jag kan rekommendera denna varmt för dom som läst throne of glass.

Skulle inget hellre att lägga mig ner och börja läsa boken ännu en gång

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Huvudpersonen is to die for. Hela tanken med denna...

Lisa Mood, 28 augusti 2013

Huvudpersonen is to die for. Hela tanken med denna härliga power-woman karaktär är asgrym och sätter nivån för hela boken. Bra handling men som ibland kan bli lite för invecklad vid sina tillfällen, men som byggts upp nå fenomenalt i slutet inför nästa bok. Sköna konversationer och starka karaktärer. Kanske lite för långsam handling i början av boken, men räddas upp bra i slutet och man kan knappt bärja sig till nästa bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej