Du är här: Start / Betyg & recensioner / Heir of Fire
Betyg & recensioner för

Heir of Fire (Häftad)

Kundbetyg 5

(22 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bae

Tilde Olausson, 24 mars 2015

Seriöst. Kan inte vänta tills nästa kommer! Mina favoritböcker. Rowan alltsåååå <3 Jag gillar att Celaena e en sån stark karaktär och hon e så badass så det e inte sant

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt

S-Doldy, 7 januari 2021

Så sjukt bra! Kunde inte komma ifrån boken. Ända sen första sidan hade karaktärerna och handlingen fångat mig. Helt fantastiskt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

KAN INTE SLUTA LÄSA!!

Bookish Girl, 1 maj 2020

Alltså den här serien blir bara bättre och bättre. Trodde den hade nått sin topp i Crown of Midnight, men nej nej. Den här berättelsen är långt från över och jag kan inte vänta på att läsa de nu kommande 4 böckerna. För er som inte har läst denna bok kan jag säga att sättet Sarah skrivit denna bok, påminner lite om Game of Thrones. Man får följa olika perspektiv från tre olika platser i boken. Så extremt spännande att denna bok har gjort att jag kommit efter i skolan! Ett bevis på hur bra den är!!! REKOMMENDERAR!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Går inte att sluta!

Camilla Friberg, 14 april 2015

Det är helt sjukt hur bokens karaktärer utvecklas och man bara väntar på att det ska hända något hela tiden. Man tror man vet vad som kommer hända men har tydligen ingen idé. Den går inte sluta läsa och jag längtar till nästa del!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Favorit

Caroline Tjärnén, 30 september 2014

Tycker den här serien är fantastisk. Den blir bara bättre och bättre med komplexa karaktärer, coola miljöer och framförallt att den hittills inte varit förutsägbar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grymt välskriven fantasybok med bra karaktärer

Mimmi74, 28 september 2014

Den här boken är den tredje delen i en serie om Celaena Sardothien, en lönnmördare. Böckerna utspelar sig i ett rike där en grym kung successivt invaderar sina grannländer och tar över dem. Cealena visar sig ha ett gott hjärta, sitt yrke till trots, och under ytan döljer sig mycket. Tillsammans med sina vänner kämpar hon för att befria de ockuperade länderna och besegra den onde kungen. En banal story kan tyckas, men väl beskriven med flera parallella individer att följa och författaren har gjort ett bra jobb med story och karaktärer. Initialt är det ett fåtal karaktärer som bär böckerna, men intrigen växer och allt fler spännande och intressanta personer dyker upp.

Karaktärerna är väl beskrivna och lätta att ta till sig och det dyker ständigt upp överraskningar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej