Du är här: Start / Betyg & recensioner / The Assassin's Blade
Betyg & recensioner för

The Assassin's Blade (Häftad)

Kundbetyg 4

(11 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Läs dom andra böckerna!

Merve, 25 november 2020

Den här boken ger lite bakgrund till serien Throne of Glass men är inte en bok som måste läsas först. Fick tvinga mig själv igenom boken den var inte alls bra skriven men resten av serien är MYCKET bättre! Läs denna sist om du så vill

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En av de bästa serien

Mina, 24 april 2017

Det är otroligt bra bok! Jag läste den efter att ha läst empire of storms vilket gick bra men jag hade önskat att jag läst den innan empire of storms kanske till och med innan queen of shadows. Det är inga spoilers med i EoS eller QoS,men det finns vissa karaktärer som vi lär känna i assassin's blade som återkommer i de böckerna. Boken i sig är jätte bra och jag tycker alla som läst Throne of glass serien ska läsa den. Jag fick en bättre, mer mänsklig bild av Aelin efter att ha läst den. Men jag tycker inte man ska läsa boken innan första boken men det är bara min åsikt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs läs läs

Camilla Friberg, 27 februari 2015

Nya och olika äventyr som gör att man börjar förstå Celaena mer gällande bakgrunden. Många olika detaljer kommer fram i boken och väldigt bra skriven. Älskar denna författare som verkligen tänker till! Läs hela bokserien, något jag rekommenderar starkt!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej