Du är här: Start / Betyg & recensioner / Walking Disaster
Betyg & recensioner för

Walking Disaster (Häftad)

Kundbetyg 5

(15 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Boken handlar om Abby. Hon har börjat college i en...

Tess, 28 april 2013

Boken handlar om Abby. Hon har börjat college i en stad långt hemifrån med visionen om att starta ett nytt liv där ingen känner vare sig henne eller hennes familj. Med sig har hon sin bästa vän America. En kväll träffar hon Travis. Tatuerad, snygg, sexig, lite farlig, självsäker och precis den killen som hon inte vill ha. Men som hon samtidigt åtrår mer än hon någonsin skulle erkänna. I Travis ögon är Abby det som han inte visste fattades i hans liv. Och det är svårt att leva med vetskapen om att man kan förlora det som man inte förrän nu visste var det viktigaste, den viktigaste. Det är början till en kärlekshistoria som är det bästa, men samtidigt det sämsta, som har hänt dem.

I första boken, Beautiful Disaster, får vi följa Abby och Travis från Abbys PoV och i andra boken, Walking Disaster, är det Travis tankar som vi får ta del av. Samma händelser - olika synvinklar. Det ger verkligen ett djup till historien och man får ... Läs hela recensionen

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk

Disa Sundström (Nyköping), 17 februari 2020

Denna bok är helt otrolig. Man är helt fast första kapitlet och kan inte slita sig ifrån den. Rekommenderar stark att läsa denna, även den första och HELA Maddox Brothers serien!!👌🏻

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa boken från denna serien

De brukar vara den första boken som är bäst i serier. Men denna är fantastiskt bra! Mycket mer detaljerad och bra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Walking disaster

Erica , 8 september 2014

Tyckte bättre om 1:an men tyckte att det var otroligt roligt att läsa från Travis perspektiv också. Ibland blev det lite tjatigt, när det var samma repliker och sådant, men tycket om boken ändå, dessutom fick man en liten framtids episod i slutet.. Me like! skulle varmt rekommendera denna till alla!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bättre än "orginalboken"! Jag gillade verkligen den...

Sara, 17 juni 2013

Bättre än "orginalboken"! Jag gillade verkligen den första boken men den här var ännu bättre! Rent litterärt så är den överlägsen och storymässigt var den lättare att hänga med i. Riktigt bra och enkel läsning!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej