Du är här: Start / Betyg & recensioner / The Strange Death of Europe
Betyg & recensioner för

The Strange Death of Europe (Inbunden)

Kundbetyg 5

(13 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Saklig redovisning om hur islam förändrar Europa

Thomas Nydahl, 11 juni 2018

I omfattande dokumentation berättar Douglad Murray om vilket pris Europa betalar för den muslimska massinvandringen. Han redogör sakligt för alla de terrordåd som ägt rum, små som stora. Han berättar också om de enskilda individer som varit nära att mördas av islamister och som lever under dygnet-runt-skydd.

Här finns förstås också såväl Lars Vilks som internationellt kända profiler som Ayaan Hirsi Ali skildrade. Mordförsöket på Lars Hedegaard skildras och det gör också morden på filmskaparen Theo van Gogh, politikern Pim Fortuyn och massakern på Charlie Hebdos redaktion, bland många andra.

Att muslimska och andra invandrar-enklaver växer sig större än ursprungsbefolkningen varnade man för redan på 1960-talet. Enoch Powells Rivers of Blood-tal är kanske det mest kända exemplet. Tiden har gett honom rätt. Murray fyller i där siffrorna redan visats av Ben Judah i This is London. Inte minst den brittiska huvudstaden a... Läs hela recensionen

8 av 8 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

interesting and informative

Dennis Dahlgren, 9 augusti 2017

A interesting and informative book that will make you understand how mass migration is effecting Europe and how we got here

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskrivet om massinvandringens problem

Den intresserade läsaren, 12 februari 2020

Författaren berör Europas och Västvärldens allvarliga problem. I dag hänger de främst samman med massinvandringen, men Murray för också fram våra låga födelsetal, ett problem i sig men också för att de ger landförstörarna argument för sin s.k. ersättningsinvandring. Författaren återberättar Brechts gamla rolighet om politikerna, som inte gillar sitt folk och som därför skaffar ett nytt.

För den som följer med i invandringsdebatten kommer inte boken som någon chock - mycket är välbekant, men det kommer välformulerat och tankeväckande. Det är just detta som gör att jag ger boken fyra i stället för fem stjärnor (som annars hade varit självklart).

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej