Du är här: Start / Betyg & recensioner / Äntligen icke-rökare! : det enkla sättet att sluta
Betyg & recensioner för

Äntligen icke-rökare! : det enkla sättet att sluta (Pocket)

Kundbetyg 4

(17 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Magisk

Mikaela , 11 februari 2017

Rekommenderar denna bok för alla som har ett nikotinberoende, den är riktad mot rökare men kan även hjälpa en snusare. Slår hål på alla dina ursäkter och tar tag i problemet på rätt ställe -i din hjärna! Ge den en chans!!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra ! En fungerande ingång till rökavslut.

molkosaki, 22 februari 2017

Skriven av fd högkonsument-ingen "hälsosam" , beskäftig ingång med pekpinnar , tankar om avstå , drama-prat om skadeverkningar etc etc eller annat som INTE förmår en rökare överväga något. Smart och klok-psykologiskt rätt ingång. Bästa i genren.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fångade inte mig

Ulla , 23 januari 2019

Tyckte det liknade " hjärn tvätt", då det var väldigt mycket upp repningar. Poänger fanns, där man log och tyckte det var underhållande. Men man vet redan att det är farligt att röka och att vi rökare är ett tynande "släkte". Men att jämnställa oss med heroinister är att ta i, tycker jag. Har aldrig prövat , men där är det nog andra faktorer av beroende.
Har i alla fall dragit ner min konsumtion, från 20-25 st till ca 5-10. Inte tack vare boken, utan att ändra mönster, behöver jag verkligen denna ??. För jag njuter faktiskt av min cig på morgonen med kaffe, tycker inte det smakar illa som han upprepar åtskilliga gånger i boke

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej