Du är här: Start / Betyg & recensioner / Dianetik - Hur tanken påverkar kroppen
Betyg & recensioner för

Dianetik - Hur tanken påverkar kroppen (Kartonnage)

Kundbetyg 5

(11 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mycket intressant

Susanna, 5 maj 2019

Förklarar varför människor beter sig som de gör i olika situationer. Den förklarar med exempel som man kan känna igen och förstå. Det finns också metoder för att lösa detta och det beskrivs i boken. Jag har själv testat med bra resultat.
/Susanna

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Väldigt lärorik och användbar information.

Gunilla , 8 maj 2019

Den här boken gav mig många insikter om hur våra sinnen fungerar och vad som gör att jag själv och andra runt mig uppför sig underligt ibland.

Den förklarar hur saker och händelser från vår omgivning har hamnat inom oss och kan påverka oss utan vår kontroll.

Det bästa är att det gav mig en teknik som jag kunde använda på mina vänner för att hjälpa dem med oförklarliga smärtor, rädslor och annat.

Rekommenderar den verkligen till den som vill veta mer om sig själv och sina medmänniskor.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

mycket intressant bok

Vanessa, 7 maj 2019

Jag måste erkänna att boken överträffade min förväntningarna. Äntligen någon som kommer med svar som förklarar mycket! Mycket Intressant läsning.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Omfattande

David, 18 april 2019

Omfattande text om hur sinnet fungerar. Boken är välkänd med inte så välkänd som den förtjänar. Vill man må bra och förstår sinnet är denna den absolut bästa boken. Har läst och använt metoden själv och jag mår toppen, är stabilare och mycket mer aktiv än tidigare!
Kan även rekommendera DVDn baserat på denna bok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

alla borde läsa den!

MH, 9 september 2019

Denna bok borde alla läsa! När man läst den förstod man verkligen hur och varför människor ibland beter sig på vissa sätt! Alltså verkligen en av de bästa böckerna jag någonsin läst

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket intressant bok!

Camilla, 8 september 2019

Denna bok Dianetik handlar om sinnet och ger en förståelse till varför man själv eller andra människor ibland agerar oförnuftigt och irrationellt. Framförallt innefattar den också en metod som man kan lära sig att använda för att hjälpa andra och sig själv att få lättnad och ökat andligt välbefinnande i livet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa boken jag har läst om sinnet

Pirjo , 8 september 2019

I den här boken får man första gången sunt information hur sinnet funkar och varifrån kommer alla hämningar, rädslor mm. Det bästa är att i boken finns en metod man kan använda för att bli av med alla negativa känslor som hindrar att leva lyckligare liv, nå sina mål osv

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Unik

Karl Erik , 8 september 2019

Unik till sitt innehåll då den är den enda bok som löser problem med sinnet. Och det sker varje dag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den bästa bok jag läst

Eva , 8 september 2019

Fick svar på orsakerna till en massa olika problem jag har till exempel varför jag inte klarade av att hålla takten när jag spelade fiol, varför jag va så fruktansvärt blyg och rädd. Nu vet jag varför och hur jag hanterar det.

Eva

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Verkligen hjälper att förstå hur sinnet fungerar!

Olga, 2 maj 2019

Detta är en enda bok som verkligen hjälpte mig att förstå hur sinnet fungerar, varför ibland man beteer sig helt irrationelt och även varför man får återkommande somatiska sjukdomar (som är möjligt att undvika om man förstår orsaken).

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej