Du är här: Start / Betyg & recensioner / Bernard Prince 1968-1970
Betyg & recensioner för

Bernard Prince 1968-1970 (Inbunden)

Av Greg

Kundbetyg 5

(20 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Världens bäst tecknade serie!

Peter Ferm (Karlstad), 12 februari 2018

Äntligen har en av världens bäst tecknade serier kommit ut i en påkostad samlingsvolym! Kul också med två (Tre om man räknar med den kortare berättelsen) nya, tidigare ej utgivna äventyr på svenska! DETTA ÄR ETT MÅSTE FÖR ALLA SERIESAMLARE SOM VÄXTE UPP UNDER SJUTTIOTALETS GYLLENE SERIEALBUMSPERIOD! Hoppas man ger ut alla äventyr med Bernard Prince + Hermann Huppens övriga produktion som t ex Jeremiah! För de som gillar Hermann Huppen kan jag upplysa om att även hans westernserie Comanche finns utgiven i fina samlingsvolymer. Rekommenderas också!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Äntligen!!!

Fredrik Kylberg, 25 juni 2018

Som jag har längtat efter att ALLA öventyr med Bernard Prince skulle ges ut på svenska. Jag har drömt om det på nätterna. Och efter mer än 40 år händer det äntligen något.
I Bernard Prince (och western-serien Comanche) förenades den fransk-belgiskan serieskolans vassaste tecknare, Herrman Huppen, med den mest slipade manusförfattaren, Greg. Jag hade alla äventyr i svartvitt, i sönderlästa Fantomen-tidningar jag mödosamt spårat upp på marknader. Några av äventyren gavs ut i album på svenska. De andra köpte jag på norska eller danska om jag hittade dem.
Sedan Comanche gavs ut härom året har jag hoppats på detta. Nu hoppas jag att övriga delar kommer snart, och sedan även Jeremiah och Les Tours de Bois-Maury.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk utgåva!

Niklas Löfvenberg, 19 februari 2018

Härligt att få denna underbara äventyrsserie i en lyxig utgåva på svenska. Ett mästerverk av den belgiske tecknaren Hermann Huppen. Ser fram emot och hoppas att alla volymerna av serien kommer att ges ut fortsättningsvis.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kärt återseende

Björn Sundkvist, 19 februari 2018

Jättetrevligt att denna kvalitetsserie kommer ut i Sverige igen. Läste den som barn när den gick i fantomen. Bra historier, lysande illustrerat.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej