Du är här: Start / Betyg & recensioner / Makten och lögnen : ett liv i televisionens Sverige
Betyg & recensioner för

Makten och lögnen : ett liv i televisionens Sverige (Inbunden)

Kundbetyg 3

(17 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra - men för mycket irrelevant i ett textkvantum -...

guano, 7 december 2013

Bra - men för mycket irrelevant i ett textkvantum - alltför stort, vilket drar ner betyget. Stommen dock - mycket bra - men för mycket - om ingenting. Blir i bland filosofiskt - hör ej hemma i detta sammanhang.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Några intressanta porträtt finns i boken liksom frågor...

Lars Sjölander, 25 november 2013

Några intressanta porträtt finns i boken liksom frågor om journalistens roll och vad som är sanning. Boken känns dock ostrukturerad och det gnälls rätt mycket i den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Njuter av varje sida jag läser. Får reda på mycket...

Kurt Runnqvist, 5 augusti 2013

Njuter av varje sida jag läser. Får reda på mycket intressant om SR och SVT som jag inte visste tidigare. Ortmark var ju på båda ställena och kan berätta.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En ovanligt tjatig och patetisk skildring av en...

Bjucke, 2 maj 2013

En ovanligt tjatig och patetisk skildring av en avdankad TV-journalists karriär. Så många ord och så lite substans. Varför skriver han inte mer om allt spännande som hände kring de tre O:na i stället för allt ointressant i nischkanalerna där han harvade på slutet?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En ovanlig bok att läsa. Man tror att den skall gå i...

En ovanlig bok att läsa. Man tror att den skall gå i någorlunda kronologisk ordning. Man fick avverka många sidor innan man förstod, eller begrepp, i vilken ordning boken har skrivits. Berättelsen, om man kan säga så, svänga hit och dit och mycket kretsar kring Marcus Wallenberg. Denne har förvisso haft stor betydelse i svensk nutids historia men det blir lite tjatigt; enligt mitt tycke. Jag förstår att det är ett slags reminiscens; ihågkommande. Måste erkänna att jag har icke läst hela boken än. Måste lämna ifrån mig boken i några dagar att läsas något intressantera.

Mvh

D.J White

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej