Du är här: Start / Betyg & recensioner / Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse
Betyg & recensioner för

Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse (Inbunden)

Kundbetyg 4

(182 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra skriven bok. Underhållande och med några skratt,...

Amelie, 10 april 2013

Bra skriven bok. Underhållande och med några skratt, bl. a. postcykeln och tavlan med fötter i hans hus i Malmö. Zlatan har blivit mer intressant. Jag beundrar att han kämpat för sin sport med den bakgrund han har, det hade ju kunnat gå helt fel. Jag är inte intreserad av fotboll, men lärde mig en del om denna sport och om hur det går till när spelare skall säljas/köpas.
Att han ger tillbaks till sin hemmaklubb genom att satsa och stötta barn- och undomsverksamheten, visar att han har ett stort och varmt hjärta och månar om dem som inte har det så bra förspänt.
Jag blev ett Zlatan-fan och önskar honom lycka till i framtiden.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stackars Zlatan

Torsten Rehn, 1 mars 2012

Zlatan har inte haft det lätt i livet. Tyvärr har han konsekevent låtit det gå ut över andra och man kan inte annat än beklaga dem som har tvingats interagera med honom. Han fick tidigt lära sig att våld var ett bra sätt att lösa konflikter på och på den vägen är det. Han har aldrig vare sig fått eller tagit chansen att bli vuxen. Först en destruktiv miljö i barn- och ungdomen, sen en minst lika destruktiv inom fotbollen. Vilka praktsvin han har haft att lära av! Han verkar på allvar tro att hans destruktiva beteende kan ursäktas med hans temperament och visar ingen ånger. Jag hoppas att alla fotbollsungar som läser hans bok får andra ideal från andra håll, utom vad gäller fotbollen förstås, för där har han oceaner att lära ut.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättekul!

Ann, 7 april 2015

David Lagercrantz har lyckats helt suveränt med att fånga Zlatans ton. Jag tycker att jag hör Zlatan hela tiden då jag läser. Det var roligt att få veta mycket mer om Zlatan, men också skrämmande. Tänk så litet han visste om samhället då han var ung. Det är uppenbart att skolan har en gigantisk uppgift framför sig.
Det var förstås roligt att komma in bakom kulisserna i fotbollens värld. Roligt och skrämmande även där. Caligula verkar finnas fortfarande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastisk berättelse om en uppväxt i Rosengård med...

anita bergström, 9 oktober 2013

En fantastisk berättelse om en uppväxt i Rosengård med föräldrar som säkert är präglade av sin egen härkomst och därför inte orkar ge den unge Zlatan en trygg barndom.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mycket läsvärd bok. Även för en icke...

Forsrick, 5 augusti 2013

En mycket läsvärd bok. Även för en icke fotbollsälskare. Nu är det roligare att se på en match med Zlatan. Man får en förståelse för en killes sätt att reagera och uppträda.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag är inte alls fotbollsintresserad, men blev ändå...

Camilla, 15 juli 2013

Jag är inte alls fotbollsintresserad, men blev ändå fascinerad över att läsa Zlatans historia och följa hans karriär och privatliv. Det är en hel del fotboll, men inte så pass mycket att det blir ointressant. Boken är lättläst och har lagom långa kapitel.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant trots att jag inte är fotbollstokig. Kul...

Jonas Arntzen, 1 maj 2013

Intressant trots att jag inte är fotbollstokig. Kul och lättläst bok. Ger inblick i olika vardagsliv och miljöer samt att man får del av en fotbollskilles funderingar och olika skeden i hans liv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trodde boken bara skulle bli som en hyllning till den...

Angelica, 19 april 2013

Trodde boken bara skulle bli som en hyllning till den enastående Zlatan men tji fick jag. Jag tycker att den var väldigt bra och lätt skriven. Den gav en inblick i hur det är att växa upp och bli ZLATAN med hela världen. Resan från en envis fotbollsintresserad spinkig invandrarpojke i Malmö till att bli en av världens mest betalda och väldigt omtalade fotbollsspelare. En historia som både män och kvinnor kan komma att tycka om att läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ja jag är en stor Zlatan- fan och tycker mycket om...

Mona Strid, 18 april 2013

Ja jag är en stor Zlatan- fan och tycker mycket om fotboll. Jag tycker att det är mycket intressant att få följa Zlatans liv och förstå hans drivkraft, för mig är den här boken helt suverän!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej