Du är här: Start / Betyg & recensioner / Gustavs grabb
Betyg & recensioner för

Gustavs grabb (Inbunden)

Kundbetyg 4

(218 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

bra bok

maggan , 30 september 2014

bra bok som jag ville läsa kanske lite tung mellan varven men klart läs värd känns som är rätt nöjd med att det är över

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Leif GW har gjort det igen !

Håkan Ehn, 11 juni 2014

Gustavs grabb är ett stycke historia om Sverige och att hoppa över klass-diket i den socialdemokratiska potatisåkern. För dom som beundrar Leif GW Persson är boken ett måste, beställ den omgående från Bokus!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken skulle fått en fyra om den inte var så ojämn....

Jan Gustavsson, 15 augusti 2013

Boken skulle fått en fyra om den inte var så ojämn. Första delen värd en femma. Andra delen fylld av ältande och upprepningar. Känns som den skrivits som en novellsamling, som kräver återblickar och att samma sak förklaras flera gånger (något en redigerare kanske kunde förbättrat). Innehållet, eller om man så vill, "storyn" var väldigt bra.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar trevlig bok

Marika Larsson, 1 maj 2018

Härligt att läsa Gustavs grabb. Man kommer Leif Gw in på livet. En trevlig lättläst bok som man gärna läser om.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant

Karin Örnell, 10 januari 2018

Mycket intressant bok, som jag sträckläste. Fick mig att läsa andra böcker av Leif GW, som inte heller gjorde mig besviken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gripande barnskildring

Ulla Beckman, 2 oktober 2014

Leif G W Persson lämnar en sällan oberörd. Oftast road och fångad av spänningen.
Men här är hans absoluta mästerverk

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Man tror sig känna Leif GW från TV och hans tidigare...

Helge Bäck, 29 november 2013

Man tror sig känna Leif GW från TV och hans tidigare böcker men denna bok gav en ny syn på honom. Leif är en spännande person som verkar så säker och kunnig (säkert är det också) men i denna bok lyfts en annan sida fram hos honom och han verkar inte alltid så glad och nöjd med livet. Boken visar att det alltid finns flera infallsvinklar till hur en person uppfattas och uppfattar sig själv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En annorlunda och personlig Leif GW. En rak och...

Per-Erik Bergnér (Saltsjö-Boo), 11 oktober 2013

En annorlunda och personlig Leif GW. En rak och gripande roman olik Leif GW. Han har ett personligt språk och är lättläst. Det finns ett tidsdokument för en 40-talist från Stockholm som jag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra. En stor igenkänninsfaktor, då jag själv är...

Lilian Andersson, 28 juni 2013

Mycket bra. En stor igenkänninsfaktor, då jag själv är 40 talist och kommer från liknande bakgrund, känner till alla platser och ffa känner igen atmosfären. Ett stort tack till författaren.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej