Du är här: Start / Betyg & recensioner / Marina
Betyg & recensioner för

Marina (Inbunden)

Kundbetyg 4

(24 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

.

Marina Fhager, 13 april 2015

Köpte boken för namnet skull, jag heter ju Marina. Men boken var bra ändå. Så jag kan rekomendera den.
Mycket läsvärd.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Zafon är verkligen en av mina favoritförfattare så...

Lisa C, 5 november 2013

Zafon är verkligen en av mina favoritförfattare så blev väldigt glad när jag såg att ytterligare en bok gick att beställa. Den här boken var dock ganska annorlunda mot Zafons tidigare böcker, dels för att den inte kretsar kring De bortglömda böckernas gravkammare och dels för inslagen av science fiction. Men precis som tidigare är det en invecklad och mörk berättelse som nystas upp av huvudpersonerna som både får mystiska ledtrådar och gör eget detektivarbete. Typiskt Zafon rör det sig också om en historia som utspelat sig långt tidigare men som fortfarande lever kvar. Vill inte säga för mycket men det är inte helt lätt att definiera vem som är ond och god i denna berättelse, och vem det egentligen är synd om. Detta gjorde berättelsen mer intressant tyckte jag. Språket var vackert och underhållande som vanligt och emellanåt var den ganska roligt skriven med komiska, men träffande, beskrivningar av både personer, miljöer och föremål.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag har som vanligt svårt att slita mig från Zafóns...

Lisa, 25 oktober 2013

Jag har som vanligt svårt att slita mig från Zafóns böcker, men det märks att Marina har några år på nacken. Den kommer inte upp i samma kvalité som senare alster där intrigen kretsar kring "De bokrtglömda böckernas gravkammare". Men trots detta är den definitivt läsvärd.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En ny härlig läsupplevelse av Zafon! Man kan känna...

Bror Hedlund, 23 oktober 2013

En ny härlig läsupplevelse av Zafon! Man kan känna atmosfären, spänningen i gränderna i Barcelona! Ta plats i läshörnan o njut i höstmörkret av en fängslande läsupplevelse !

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej