Du är här: Start / Betyg & recensioner / Sandmannen
Betyg & recensioner för

Sandmannen (Inbunden)

Kundbetyg 4

(223 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Kuslig

Kristina , 9 juni 2014

Den bästa boken jag läst på länge, det går inte att släppa taget om boken.
Rekommenderas varmt till alla som gillar att läsa böcker

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sandmannen

Anitha Pettersson, 7 maj 2014

Att sand kunde vara så spännande ingridiens i en bok, svårt att överhuvudtaget lägga ifrån sig boken, rekommenderar den verkligen!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

OH MY GOD

hummingbird.blogg.se, 8 april 2014

En utav de särklass bästa böckerna jag läst förutom deras andra böcker då;)
Så läskig emellanåt så man knappt vågar vända blad! Detta blev favoriten utav hans böcker helt klart!
Betyg 10/10

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande läsning! Rekommenderas av mig :) Älskar...

Linda , 30 oktober 2013

Spännande läsning! Rekommenderas av mig :) Älskar Joona Linna, en finsk man som inte lyssnar på någon annan än sig själv ;)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande och ibland riktigt ruskig! En av de bättre...

Lisa Georgsson, 10 september 2013

Spännande och ibland riktigt ruskig! En av de bättre Kepler böcker. Jag tycker de blir bättre ju fler böcker som kommer ut! Man ska inte läsa boken innan sänggående om man är mörkrädd!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag har tidigare inte varit ett fan av svensk...

Vickan, 10 september 2013

Jag har tidigare inte varit ett fan av svensk litteratur, men Kepler har fått mig att vända helt. Ohyggligt spännande och otroligt välskrivet. Hänger på låset inför nästa boksläpp!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Urspännande bok! Jag gillade deras första bok, nästa...

Lola, 18 juli 2013

Urspännande bok! Jag gillade deras första bok, nästa bok jag läste av Kepler fick mig nästan att somna med alla utlandshistorier runt omkring men den här boken återtog min omdöme att dom skriver bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det här är en av dom bästa böcker jag har läst å det...

Petronella (Dalarna), 11 juli 2013

Det här är en av dom bästa böcker jag har läst å det är många. Spännande från första raden. Läs den nu...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En av de mest spännande böcker jag "hört" på länge....

BanAnna, 17 juni 2013

En av de mest spännande böcker jag "hört" på länge. Toppen att lyssna på ljudbok och göra "tråkigt" hushållssarbete samtidigt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej