Du är här: Start / Betyg & recensioner / Marcoeffekten
Betyg & recensioner för

Marcoeffekten (Inbunden)

Kundbetyg 4

(114 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Jag ser alltid fram emot Adler-Olsens böcker och han...

Mia , 14 augusti 2013

Jag ser alltid fram emot Adler-Olsens böcker och han gjorde mig inte besviken. Böckerna är väldigt olika men alla lika läsvärda. Denna var både rolig, sorglig och spännande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Verkligen spännande lika bra som de tidigare böckerna....

Elsa Wessberg, 11 augusti 2013

Verkligen spännande lika bra som de tidigare böckerna. Olsen speglar verkligen verkligheten som den är idag för många utsatta grupper i vårt samhälle.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Precis lika bra som "Kvinnan i rummet",...

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 9 augusti 2013

Precis lika bra som "Kvinnan i rummet", "Fasanjägarna", "Flaskpost från P", och "Journal 64″, som är dom fyra första böckerna i serien om Avdelning Q.

Mycket härliga personporträtt. Och suverän humor. Väldigt välskriven och spännande.

Ser verkligen fram emot dom följande böckerna i serien. Det finns nu dessa fem utgivna, men serien är planerad till åtta böcker. Rekommenderas varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Början lite rörig och svår med alla namn....

Irene, 14 juni 2013

Början lite rörig och svår med alla namn.
Rekommenderar att ni läser några av hans tidigare böcker först så man lär känna dom som löser fallen i dom tidigare och denna bok.
När man väl kommer in i boken så man förstår mer vad den handlar om så börjar spänningen att stiga hela tiden. Det är nästan så man vill titta på slutet och se vilka som finns kvar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sämre än hans tidigare böcker i serien. Alltför...

Lennart Andersson, 11 juni 2013

Sämre än hans tidigare böcker i serien. Alltför omfattande, detaljrik och ganska tjatig med dessa ständiga skämt; boken borde kortats ner ett hundratal sidor. Dessutom är händelseförloppet bitvis alltför orealistiskt, och det förtar mycket av spänningen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag har tyckt om alla tidigare böcker men denna lyckas...

Maria Norman, 7 juni 2013

Jag har tyckt om alla tidigare böcker men denna lyckas inte fånga mig. Lite för annorlunda från de andra och avdelning Q känns inte igen alls.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En riktig nagelbitare som man har svårt att lägga...

Marita Ljung, 4 juni 2013

En riktig nagelbitare som man har svårt att lägga ifrån sig. Som vanligt en stor portion humor i beskrivningen av huvudpersorna på avd Q.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Marcoeffekten den senaste boken om avdelning Q är den...

A.R Nosslin (Karlstad), 23 maj 2013

Marcoeffekten den senaste boken om avdelning Q är den absolut bästa hittills. Gastkramande spänning , den här boken är svår att lägga ifrån sig, kan verkligen rekommenderas om man gillar spänning och humor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag har läst alla böcker om avdelning Q och denna var...

Linda Mikaela Lemke, 23 maj 2013

Jag har läst alla böcker om avdelning Q och denna var tyvärr inget vidare. Välskriven som vanligt, men ganska segdragen. Skämten om kameler var skoj första gången, även andra gången, men när de återkommer 20 gånger är de inte lika roliga längre. Jag blev besviken på denna boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej